maandag 25 oktober 2010

Vrijdag 24 september ; we laten de moed niet zakken !Dit soort plekjes!!!!!


een plasje doen hoort erbij

Het is alweer vrijdag, eerst weer een goed Engels ontbijt. We zullen wel kilo's aan zijn gekomen deze week, maar dat ontbijt heb je hier echt nodig met zulke lange en zware visdagen.

Gisterenavond hebben we aan Ferdinand gevraagd of we met een tank benzine bij Holy Island in de buurt kunnen vissen, maar hij beweert dat we dat niet redden.
We hebben zelf het idee dat het wel kan, gezien de hoeveelheid benzine die we elke dag overhouden. We besluiten het ook aan Herman te vragen en die zegt dat het best kan, maar dan moet je alleen niet constant op volle kracht varen.Zo hebben we aan een buitenstaander meer als aan de gids bij wie we logeren!
Bij de vraag of we dan misschien een tank benzine extra mee kunnen nemen, krijgen we een nors antwoord dat we dan bij het overgieten misschien vocht in de benzine krijgen.
Ik begin nu te geloven dat hij bang is dat we op zijn iets verder weg gelegen gidsstekken gaan vissen. Het brengt natuurlijk geld in het laatje als we volgend jaar weer komen en hem weer inhuren om daar wel te kunnen komen.
Maar zo werkt het bij mij niet, de stekken van Ferdinand zijn ook bij Herman bekend, de stekkenkaart hangt levensgroot bij Herman in de winkel.
Advies krijgen we dus meer bij Herman dan bij Ferdinand, dus volgend jaar weten we het wel!
De vrijdag levert ook weinig vis op, de twee jongere gasten hebben Ferdinand een dagje ingehuurd, maar het levert hun ook niet veel op.  Ook de deelnemers aan de Pike Challenge hebben over de gehele week weinig vis gevangen. De winnaar had geloof ik maar vijf goede vissen.
We gaan lekker weer slepen op deze dag en nog wat werpen.
Het is echt k... met peren, maar we houden goede moed.
We varen weer slepend terug naar de aanlegplek en.... WEEEEEEEEEEER die rondvaart"#$%&%&&_()'??)'Y_"# boot!!!!!
We gaan nu lekker een grote rib-eye biefstuk van 450 gram eten met patat en groente uit eigen keuken.
Morgen richting Holy Island.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Irritante karper!

  Vandaag maar weer een paar uurtjes met de vlokhengel erop uit geweest. Het was er weer voor met de ruisvoorn wil het nog niet echt. Maar a...